Vacanta in Phuket, Tailanda, 8 nopti, in sezon – $1378 pentru 2 persoane, cazare aproape de plaja

Nu intamplator am dorit ca prima oferta pe care o public sa fie din Tailanda. E sezonul nuntilor si inca mai sunt cupluri nehotarate cu privire la luna de miere. Nu e tarziu sa gasesti o oferta covenabila pentru destinatii exotice si Phuket e una din cele mai accesibile insule din Asia.  Acolo mi-am petrecut si eu luna de miere rezervata prin intermediul Expedia.com. In 2016 majoritatea cuplurilor plateau in jur de 2500 euro pentru cazare si transport. Pentru aceleasi conditii, aceeasi insula, sejur de 8 nopti in aceeasi perioada noi am platit 1500$ + 300$ asigurari (era prima data cand plateam in avans o suma atat de mare pentru o vacanta si am preferat sa achizitionam toate asigurarile necesare, dar totul a mers fara probleme).

Din fericire si in 2018 Expedia are oferte pentru Phuket la acelasi pret din 2016 si surpriza e ca si in Iulie (noi am rezervat din Februarie pentru Octombrie) poti gasi pentru inceputul sezonului preturi foarte bune.  Aceasta oferta e pentru locuitorii din Vestul tarii.

Oferta bundle – $1378,34 – include cazare hotel pentru 8 nopti, 2 bilete de avion dus-intors, taxe de aeroport, 1 bagaj de cala pana la 30kg

  • Perioada: 25 Octombrie – 3 Noiembrie 2018
  • Detalii cazare: Sungthong Kamala Beach Resort

– Scor – 4.2 din 5
– La 700 m de plaja
– Piscina

  • Detalli zbor (Turkish Airlines):

– Budapesta – Istanbul (durata – 2h 5 min, escala de 2h 30 min)
– Istanbul – Phuket (durata – 9h 55 min)

Screenshot zbor

Disclaimer: Aceasta este o oferta de vacanta DIY. Inainte de a face rezervari, recomand verificarea preturilor pentru ca acestea pot varia in functie de disponibilitate si politica de pret a furnizorului. Folosind link-urile sau widget-urile de pe acest site, sustineti activitatea Angy’s Planet.

Software Tester de profesie, calatoare de pasiune, iubitoare de nou si necunoscut.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *