Vacanta in Maroc – 7 nopti la 279 euro/persoana in Marrakesh si Essaouira (zbor si cazare)

Maroc este o destinatie de vacanta colorata si vibranta cu iz exotic si cu multiple posibilitati de aventura, diferite decat cele europene, atragand tot mai multi romani in ultimii ani.

 

Plimbarile cu camila in desertul Sahara, pietele numeroase si efervescente, muntii Atlas, mancarea traditionala aromata, dar si plajele si briza Oceanului Atlantic fac din Maroc o experienta complexa, unica si life-changing. Mi-am propus sa ajung cat de curand acolo, dar pana atunci, sper sa ajut pe altcineva cu preturi decenta pentru o vacanta DIY. Si pentru ca e pacat sa petrecem 10 ore pe drum (sau mai mult) doar pentru a vedea un oras, m-am gandit sa includ Marrakesh si Essaouira in aceeasi vacanta. Poate si Agadir pentru ca nu e departe de Essaouira, dar pentru o excursie de o zi.

 

Oferta zbor+cazare:  279 euro/persoana pentru  4 nopti in Marrakesh si 3 nopti in Essaouira

 

Perioada: 07-14 Mai 2019

Detalii zbor: Wizzair si Ryanair, 200 euro/persoana dus-intors, Bucuresti – Marrakesh cu escala la Valencia (escala care permite o vizita in oras si de ce nu, o baie in Mediterana), Marrakesh – Bucuresti cu escala in Londra (3h 50 min); Detaliii pe  site-ul Momondo sau direct pe site-urile companiilor aeriene.

 

 

Detalii  cazare:

  1. Marrakesh – 07-11 Mai 2019
  • Riad Naya (Booking) – 47 euro/persoana/4 nopti; nota 9,1
  • Riad Tarik (Booking) – 50 euro/persoana/4 nopti (mic dejun inclus); nota 8,4

 

2. Essaouira – 11-14 Mai 2019

 

Sa fiti atenti la politica unitatii de cazare. Spre surprinderea mea am gasit riad-uri care nu permit cuplurilor necasatorite sa doarma in aceeasi camera. Iar celor casatoriti li se cere certificat de casatorie.

 

Pentru transport din Marrakesh in Essaouira si in alte orase din apropiere, as opta pentru inchirierea unei masini, dar nu inainte de a citi review-uri pe forumuri sau pe alte site-uri precum acesta. Se pare ca se practica tot felul de scam-uri, asa ca documentati-va pentru a nu va trezi in situatii dubioase si mai ales pentru a nu plati tot felul de taxe ascunse.

 

Disclaimer: Aceasta este o oferta de vacanta DIY. Inainte de a face rezervari, recomand verificarea preturilor pentru ca acestea pot varia in functie de disponibilitate si politica de pret a furnizorului. Folosind link-urile sau widget-urile de pe acest site, sustineti activitatea Angy’s Planet.

Software Tester de profesie, calatoare de pasiune, iubitoare de nou si necunoscut.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *