Despre Angy’s Planet

Ma numesc Angy si consider ca lumea este prea mare si frumoasa iar viata este prea scurta pentru a o petrece intr-un singur loc. De cate ori am ocazia, imi fac bagajele si explorez meleaguri noi. De cand am inceput sa calatoresc in afara tarii, am studiat majoritatea optiunilor, printre care oferte de la agentii, bundle-uri de cazare si zbor prin intermediul unor platforme online si rezervarea separata a biletelor de avion si a cazarii. Pentru mine efortul (sau mai bine zis placerea) de a-mi cauta singura variante de transport si cazare si preturile mai mici decat la agentii depasesc net beneficiile planificarii unei vacante printr-o agentie de turism.

Asadar, Angy’s Planet, site de vacante Do It Yourself la preturi corecte e dedicat voua, calatorilor neobositi care vreti sa colindati pentru a descoperi lumea si nu doar pentru a se odihni, calatorilor independenti care nu vreti sa strangeti cureaua un an pentru o vacanta de 7 zile si voua, celor care abia ati prins gustul vacantelor in afara tarii si doriti mai multe.

Aici gasiti oferte de bilete de avion si hoteluri/pensiuni pe care le puteti rezerva singuri, dar pentru care nu mai investiti timp de cautare. Nu sustin vacante cu preturile cele mai mici si nu recomand nicio oferta pe care eu, personal, nu as cumpara-o. Promovez zboruri directe sau cu escale convenabile si cazari cu review-uri de la Bine in sus, cu atentie in mod deosebit pe locatie (in apropierea mijloacelor de transport in comun), confort, facilitati, raport calitate-pret.
One more thing…Cand descoperiti o oferta care va surade, nu stati pe ganduri. Aceste oferte pot expira de la o zi la alta, in functie de locurile disponibile si politica de preturi a furnizorului.
Spor la rezervari!