City break la Roma – 3 nopti cu 84 euro / persoana (zbor si cazare incluse)

Primul gand cand am organizat un city break in Roma a fost ca as merge si doar pentru 2 zile sa ma pot bucura de o cafea buna si o portie de paste la o terasa si sa ma pot plimba fara graba pe strazile vibrante. In ultimul timp, fiecare destinatie imi inspira o dorinta care de cele mai multe ori se rezuma la mancarea specifica sau la vizitarea agale a orasului, fara un obiectiv anume pentru a simti pulsul. Nu intotdeauna imi iese pentru ca ma las atrasa de numeroasele obiective turistice si ma gandesc ca as regreta daca nu as vedea macar o parte din ele.

 

Toata lumea are o lista cu ce ar vrea sa vada in Roma si pe buna dreptate,  fiind una din cele mai importante destinatii turistice din lume. In 2017, a fost a 12-lea cel mai vizitat oras la nivel mondial. Eu am fost impresionata de Vatican. Nu-mi puteam lua ochii de la plafonul Capelei Sixitine, cu riscul de a ma impiedica de alti turisti. Pentru a evita cozile, e bine de stiut ca se pot achizitiona bilete online.

 

Oferta zbor+cazare: 84 euro/persoana pentru  3 nopti 

Perioada: 16 – 19 Ianuarie 2019

Detalii zbor: Ryanair, Bucuresti – Roma dus-intors, 25 euro/persoana (sa fiti atenti la politica de bagaje care se va modifica de la 1 Noiembrie)

 

 

Detalii cazare:

  1. Da Vinci Pop (Booking) – 59 euro/persoana/3 nopti; 53 euro prin programul de loialitate Genius 
  2. B&B Girasole VIII (Booking) –  62 euro /persoana/3 nopti; 56 euro prin Genius
  3. Apartament prin AirBnb – 63 euro/persoana/3 nopti
  4. Hotel Italia (Booking) –  94 euro/persoana/3 nopti

 

Zboruri ieftine din alte orase:

  • Wizzair: 18 – 21 Ianuarie 2019: Iasi – Roma, dus-intors, 55 euro/persoana
  • Wizzair: 02-05 Decembrie 2018: Craiova – Roma, dus-intors,  64 euro/persoana

 

Disclaimer: Aceasta este o oferta de vacanta DIY. Inainte de a face rezervari, recomand verificarea preturilor pentru ca acestea pot varia in functie de disponibilitate si politica de pret a furnizorului. Folosind link-urile sau widget-urile de pe acest site, sustineti activitatea Angy’s Planet.

Software Tester de profesie, calatoare de pasiune, iubitoare de nou si necunoscut.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *