City break de 4 nopti in Viena la doar 144 euro / persoana, zbor si cazare incluse

Cand am vizitat Viena in 2013 nu erau zboruri directe din Cluj-Napoca. Tin minte ca am luat un microbuz pana in Budapesta si de acolo un autocar. Am facut vreo 10 ore pe drum, dar a meritat. Nu stiu daca as mai repeta experienta, asa ca cei care vor sa ajunga in Viena din Cluj-Napoca acum sunt foarte norocosi cu zborul direct de la Wizzair.

Desi multi prefera sa mearga in preajma Craciunului pentru binecunoscutul targ din centru, orasul austriac merita o vizita in orice moment al anului. Iubitorii de arta vor fi impresionati, iubitorii de arhitectura se vor indragosti si exploratorii vor dori sa revina.

Pentru cei care ati mai vizitat, dar ati vrea sa cunoasteti si o alta parte a Vienei, las aici o lista a locurilor mai putin turistice, dar interesante.

 

Oferta zbor+cazare: 144 euro / persoana pentru 4 nopti

 

Perioada: 3 – 7 Octombrie 2018
Detalii zbor: Wizzair, Cluj-Napoca – Viena, dus-intors, 44 euro / persoana

 


 

Detalii cazare:
Riess Apartments Trambauerstrasse (Booking) – 100 euro / persoana / 4 nopti

  • Aproape de mijloace de metrou, tramvai si autobuz
  • Nota 8,8 pe Booking
  • Ideal pentru cupluri


Disclaimer:
Aceasta este o oferta de vacanta DIY. Inainte de a face rezervari, recomand verificarea preturilor pentru ca acestea pot varia in functie de disponibilitate si politica de pret a furnizorului. Folosind link-urile sau widget-urile de pe acest site, sustineti activitatea Angy’s Planet.

Software Tester de profesie, calatoare de pasiune, iubitoare de nou si necunoscut.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *