11 nopti in Panama City, zbor si cazare incluse la 693 euro/persoana in Aprilie 2019

O vacanta exotica in Panama City, Panama devine accesibila datorita ofertelor de sarbatori de la KLM. Asemenea preturi pentru zboruri inspre America Latina sunt greu de gasit asa ca nu e de stat pe ganduri daca aveai de gand sa mergi in 2019 in aceste tinuturi indepartate.

 

Panama City, capitala si cel mai mare oras din Panama, a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare continua datorita expansiunii  continue a canalului Panama, investitilor in imobiliare si a sectorului bancar relativ stabil. Romanii care calatoresc in Panama in scop turistic nu au nevoie de viza de intrare.

 

Panama City este o fuziune intre istorie si modernitate, asa cum e caracterizat de Lonely Planet, oferind numeroase si diverse atractii, de la site-uri istorice coloniale Spaniole, la muzee si plaje, pana la incredibilul canal Panama, una din cele 7 minuni ale lumii moderne. Districtul financiar al orasului ofera un skyline impresionant prin zgarie-norii ce vegheaza asupra orasului si de unde se pot admira privelisti  unice. Daca iti doresti si o experienta de insula, poti alege din cele peste 1500 din Golful Panama si din Marea Caraibilor. Asadar, experiente complexe te asteapta in Panama City si daca nu ai luat in considerare pana acum acest oras cosmopolit, iti recomand sa-l adaugi pe lista de posibile destinatii de vacanta.


Oferta zbor+cazare:  693 euro/persoana pentru  11 nopti in Panama City, Panama

Perioada: 04-15 Aprilie 2019, alte perioade disponibile pe website-ul KLM.
Detalii zbor: Tarom, KLM, 410 euro/persoana + 80 euro 1 bagaj de cala dus-intors, Bucuresti – Amsterdam – Panama City (retur cu escala tot in Amsterdam)

UPDATE: de la momentul realizarii acestui screenshot si pana la publicarea acestui articol (cateva ore), pentru zborul de la 08:35 din Bucuresti s-au epuizat biletele; mai sunt disponibile la acelasi pret pentru zborul de la 06:10 cu escala in Paris cu Air France.

Screenshot website KLM


Detalii cazare:

  1. Hotel Ojos del Rio (Booking) – 203 euro/persoana/11 nopti (prin programul Genius) | nota 8,2
  2. Hotel Try by Wyndham Panama Centro – 239 euro/persoana/11 nopti (prin programul Genius) | nota 8,9
  3. Novotel Panama City – 249 euro/perssoana/11 nopti (prin programul Genius) | nota 8,6

 

Disclaimer: Aceasta este o oferta de vacanta DIY. Inainte de a face rezervari, recomand verificarea preturilor pentru ca acestea pot varia in functie de disponibilitate si politica de pret a furnizorului. Folosind link-urile sau widget-urile de pe acest site, sustineti activitatea Angy’s Planet.

Software Tester de profesie, calatoare de pasiune, iubitoare de nou si necunoscut.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *